Yearly Archives: 2019

Përfundojnë punimet në shtratin grumbullues te fabrika e ujit në fshatin Dimcë

Në kuadër të realizimit të projektit “Shtimi i kapacitetit të ujit dhe rregullimi i rrjetit të ujësjellësit” kanë përfunduar punimet në shtratin grumbullues te fabrika e ujit në fshatin Dimcë. Në punimet e realizuara është bërë pastrami i shtratit grumbullues të ujësjellësit, pastrami i pusetave grumbulluese, zëvendësimi i gypave grumbulues me format më të gjërë…

Kosova rrezikon të shkojë drejt zgjedhjeve të reja

Dy partitë që dolën të parat nga zgjedhjet e 6 tetorit, Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, nuk do të pranojnë ta formojnë qeverinë e re me asnjërën nga partitë që kanë keqqeverisur në mandatin e kaluar, duke përjashtuar kështu një koalicion të mundshëm me Nismën dhe me AKR-në. Kësisoj, sipas analistëve vendi rrezikon…

ITSh – Reagim kundër vandalizimit të historisë shqiptare

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, reagon ashpër dhe e dënon vandalizimin e trenit përkujtimor në projektin e nisur Qendra Përkujtimore “Bllacë 1999”. Duke konsideruar se kjo qendër është metafora e vuajtjeve njëshekullore të shqiptarëve nga pushteti serb, që kulminuan me eksodin e vitit 1999, për neve përbën shqetësim serioz pakujdesia…

1 2 3 85