Daily Archives:

Ja si do të duket tuneli që do bashkojë Ferizajin (Foto)

Drejtori i Infrastrukturës  në Ferizaj, Arbër Bytyqi sot ka  përcjellë  nga afër punimet   e projektit “Bashkimi i Qytetit” Me këtë rast ai ka deklaruar se është i kënaqur me zhvillimin e punimeve  dhe dinamikën e punës që po bëhet për realizimin e këtij projekti. “Sot gjatë ditës kisha kënaqësin ti përcjellë nga afër punimet në…