Daily Archives:

Hani i Elezit kërkon nga Qeveria rojë për trenin muze

Komuna e Hanit të Elezit ka kërkuar nga Zyra e Kryeministrit që ta mbikëqyrë dhe mirëmbajë trenin muze, i cili pas një periudhe të shkurtër të inaugurimit ka filluar të demolohet. Një kërkesë e tillë ende nuk është shqyrtuar. Një muaj më parë nën patronazhin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, është vendosur…

Kujdes, hajnat po bëjnë kërdi në syfyr

Në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, në fshatin Mushtisht të komunës së Suharekës, ka ndodhur një vjedhje mirëpo që hajnave ju ka dështuar ky plan Vjedhja është kryer në familjen Sopaj, rreth orës dy të mëngjesit. Hajnat kanë tentuar që ta vjedhin një veturë Fiat e modelit pikapo. Mirëpo familja e…

Pesë persona kanë humbur jetën mbrëmë në një aksident trafiku në hyrje të Draçevës!

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti ka ardhur kur një automobil “reno 5”, është përplasur në një kamion për mbeturina të “Higjienës Komunale”, në afërsi të pompës së…

A lejohet agjërimi pa ngrënien e syfyrit?

A lejohet agjërimi pa ngrënien e syfyrit?Po lejohet agjërimi edhe pa ngrënien e syfyrit, por agjëruesi/a nuk duhet ta neglizhojë këtë vakt, sepse Zoti e ka bërë të bereqetshëm dhe ky vakt gjithashtu i jep energji trupit në rezistencën ndaj agjërimit.” Çohuni në syfyr sepse vertete në syfyr ka begati-bereqet ”