Daily Archives:

Ngritet çmimi i makiatos, bëhet 1 euro

Prishtina njihet për kafe -baret e shumta. Frekuentuesit e tyre gjatë ditës kryesisht konsumojnë makiato. Të gjitha kafe-baret që ndodhen në qendër të Prishtinës në rrugën ”Rexhep Luci” dhe ”Qamil Hoxha” i kanë shtrenjtuar makiatot e vogla. Nga 0.70 cent aq sa ka qenë, çmimi është ngritur në 1 euro. Çmimi është ngritur brenda ditës…