Daily Archives:

Fitore e Edi Ramës: Fiton zgjedhjet në Shqipëri

Ashtu siç u lajmërua kryeministri Edi Rama ka dalë në një deklaratë për shtyp dhe e ka shpallur fitoren Partisë Socialiste në Shqipëri, shkruan Gazeta Metro. Rama e ka quajtur ditën e sotme një moment historik dhe ditën kur fitoi shteti e ardhmja, qytetaria, shpresa. “Moment historik, sot ishte 30 qershori i një Shqipërie që…

Voton Rama: Shfaqet me veshje karakteristike

Kryeministri Rama votoi bashkë me bashkëshorten Linda në qendrën e votimit në Dajt, në ZAZ nr. 30. Në përfundim të votimit, Kryeministri tha se është shumë herë më e rëndësishme Shqipëria dhe mësimi historik që kjo ditë do t’i japë të gjithëve, se sa vota për njërin apo tjetrin kandidat.