Daily Archives:

Rrufeja godet për vdekje një person në Deçan

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media bën të ditur se një grua në Deçan sot është goditur për vdekje nga rrufeja. “Me datën 4 korrik 2019, rreth orës 14:45, Policia e Kosovës është informuar se në bjeshkët e Deçanit, si pasojë e të reshurave atmosferike dyshohet se rrufeja ka goditur një person e…

Qeveria liron nga çdo lloj tatimi doganor invalidët e luftës

Ministri i Financave Bedri Hamza ka nënshkruar sot udhëzimin administrativ për procedurat e realizimit të të drejtave në lehtësimet doganore dhe tatimore për invalidët e luftës. Ky udhëzim ka për qëllim përcaktimin e procedurave dhe kushteve të realizimit të të drejtave për lirim nga detyrimet importuese për kategorinë e invalidëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare…

Zjarrfikësi nga Hani i Elezit që po përkujdeset për hapësirat publike!

Zjarrfikësit në vendin tonë më gjithë misionin e tyre të shenjtë, pavarësisht kushteve jo të mira, ata përherë janë në shërbim të qytetarit.Por, një zjarrfikës përveç detyrës që kryen, ai po kujdeset edhe për mirëmbajtën e ambientit, përcjellë Indeksonline.Një zjarrfikës nga Hani i Elezit ka ndaluar rrugën, teksa po ujit drunjtë dekorativ në këto temperatura…