Daily Archives:

Evropa nuk është dezinsektuar sivjet për shkak të bletëve, në Kosovë kjo nuk paraqet problem

Për shkak të rriqrave dhe mushkonjave, në Kosovë është zgjeruar gama e dezinsektimit të hapësirave publike, ndërkaq sivjet në Evropë nuk ka pasur këso spërkatjesh për shkak të ruajtjes së bletëve. “Të hënën nis faza e dytë e dezinsektimit, kujdes, bletët mbani të mbyllura prej orës 20:00 deri në ora 5:00 të mëngjesit”. Kështu thuhet…

Yjet e Hanit të Elezit shkëlqejnë në Shqipëri.

Madhështore – Yjet e Hanit të Elezit shkëlqejnë në Shqipëri.⚽️💪👏👇👌 – Erion Kalisi futbollisti vetëm 16 vjeçarë që për momentin është pjesë e KF ARBËRIA nga Gjilani. – Në fazën parapërgatitore që ky klub po zhvillon stërvitje dhe ndeshje miqësore në Durrës Erioni po shkëlqen si një futbollist profesionist edhepse vetëm 16 vjeçar. – Sipas…