Daily Archives:

Sot shumë nxehtë, kujdes nga ekspozimi në diell

Sot në Kosovë do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë. Temperatura maksimale do të arrijë deri në 37 gradë celsius në nivel vendi. Në Shqipëri do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë. Temperatura maksimale do të arrijë rreth 37-38 gradë celsius në nivel vendi. Edhe në Maqedoninë e Veriut…