Daily Archives:

Tërmeti i fuqishëm shkund trevat shqiptare

Pas Shqipërisë, tërmetet e forta kanë shkundur edhe dy komuna të Kosovës. Sipas të dhënave të faqes të specializuar për tërmete All Quakes – EMSC, bëhet e ditur se Prizreni është goditur me tërmet 4.2 ballë të shkallës Rihterit, ndërsa Dragashi me 3.9 ballë. Ndërkohë tërmeti në Shqipëri ishte 4.1 ballë të shkallës Rihterit dhe…