Daily Archives:

Në Kumanovë iu dha lamtumira e fundit Erza Alilit, që humbi jetën dje në Kosovë

Në varrezat e Kumanovës, pas namazit të Ikindisë (rreth orës 17:00), i ështê dhënë lamtumira e fundit, Erza Alilit, vajzës 18 vjeçe, e cila dje humbi jetën, si pasojë e aksidentit me fatalitet që ndodhi në Autostradën “Ibrahim Rugova” në Kosovë, raporton Gazeta LAJM.Në ceremoninë e varrimit përveç familjarëve kanë marrë pjesë edhe shumë qytetarë…

Të jesh i pushtuar prej njerëzve të gjakut tënd!

Shkruan: Enis Reçica, Master, Integrime Evropiane dhe Administratë Publike “O bërllok, mos na harro”, – i thash në shtrëngimin e fundit të dorës, që e mbante jashtë dritares së  makinës, me të cilën vazhdoi rrugën drejt aeroportit. E prej atje drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës. “Bërllok”, i thash, se jam rritur me të. E…