Daily Archives:

Betohen gjenerata e 54 e Policisë së Kosovës

Me rastin e diplomimit të gjeneratës së 54-të, Policia e Kosovës sot organizon një ceremoni solemne e cila do të mbahet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë. Me këtë rast policët e kësaj gjenerate do të bëjnë edhe betimin që do të pasohet me dhënien e certifikatave. Në këtë ngjarje pritet të marrin…