Daily Archives:

T.ërmeti në Tiranë/ Mjeket nuk e lënë katin e 4, për beben në reanimacion

Shumë bebe të shtruara në repartin e terapisë intensive, pas t.ërmeteve u zhvendosën në një ambient të katit të parë të SUOGJ, Mbretëresha Geraldinë. Por një bebe ishte e pamundur ta zhvendosej, pasi rr.ezikonte. Një mjeke dhe dy infermiere kanë qëndruar pranë foshnjës së vogël në katin e katërt të maternitetit, pavarësisht l.ëkundjeve nga t.ërmeti.“Pune…