40 vite në shërbim të shëndetësis së Hanit të Elezit

Share

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti në takim rasti znj.Hamide Luma-Bela, me rastin e penzionimit të saj si motër medicionale në QKMF ” Dr Menduh Kaloshi” në Han të Elezit.
znj.Hamide Luma-Bela, duke qenë ndër kuadrat e para të mjekësisë nga treva e Hanit të Elezit, për 40 vite i shërbeu banorëve të kësaj komune e më gjërë.
Duke respektuar dhe falënderuar për tërë kontributin e sajë, ajo sot u nderua me “Mirënjohje” me urimet më të mira për shëndet të mirë dhe jetë të gjatë.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!