409.985,10 euro për Ndërtimin shtëpisë se kulturës “Imri Curri” Hani i Elezit – faza e parë

Share

I ndërtuar në vitet e 50-ta të shekullit të kaluar, i vetmi objekt i destinuar për aktivitetet kulturore, shtëpia e kulturës në Han të Elezit ka filluar të rrënohet.
Shumë nostalgjik të shumë gjeneratave të vjetra do ta kujtojnë si objektin ku kanë shikuar filmin e parë, tetarin, koncertin, vendin ku për here të parë janë takuar me kulturën dhe artin.
Mbi këto themele komuna e Hanit të Elezit ka planifikuar të ndërtojë Qendrën Rinore e cila me projektin e kontraktuar pritet të realizohet një objekt shumë funksional e cila do të ketë hapsira të mjaftueshme për shumë aktivitete.
Ndërtimi i këtij objekti është planifikuar të zgjatë dy vite ndërsa për fazën e parë janë ndarë 409.985,10 euro.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!