A lejohet agjërimi pa ngrënien e syfyrit?

Share

A lejohet agjërimi pa ngrënien e syfyrit?Po lejohet agjërimi edhe pa ngrënien e syfyrit, por agjëruesi/a nuk duhet ta neglizhojë këtë vakt, sepse Zoti e ka bërë të bereqetshëm dhe ky vakt gjithashtu i jep energji trupit në rezistencën ndaj agjërimit.” Çohuni në syfyr sepse vertete në syfyr ka begati-bereqet ”

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!