A po përgatit Gani Geci parti të re Politike bashkë me këta djemë? (Video)

Share

Gani Geci bashkë me Shoqatën Kombëtare që bënë aktivitete në diasporë Illyrian Eagles kanë folur edhe për partinë e re politike.

Shikoni se çfarë mendimi kanë dhe a po përgatiten për parti të re politike..

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!