Author HaniElezit.Net

Kushdo që e shihni këtë person urgjentisht lajmëroni Policinë e Kosovës

Njoftim nga Policia e Kosovës: Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në autorizimin e organit kompetent për publikimin e fotos së personit të kërkuar për arrestim, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët. Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë…

Nesër nga ora 9:00 deri në oren 16:00 mbyllet autostrada “Arbën Xhaferi”

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar se të shtunën, nga ora 9:00 deri 16:00, ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve në trafikun rrugor në segmentin Konjuh – Babush të autostrada “Arbën Xhaferi”. Sipas ministrisë, kjo ndalesë e komunikacionit bëhet për shkak të vendosjes së konstruksionit metalik në mbikalimin për këmbësor, në këtë aks rrugor.…

Përfundojnë punimet në shtratin grumbullues te fabrika e ujit në fshatin Dimcë

Në kuadër të realizimit të projektit “Shtimi i kapacitetit të ujit dhe rregullimi i rrjetit të ujësjellësit” kanë përfunduar punimet në shtratin grumbullues te fabrika e ujit në fshatin Dimcë. Në punimet e realizuara është bërë pastrami i shtratit grumbullues të ujësjellësit, pastrami i pusetave grumbulluese, zëvendësimi i gypave grumbulues me format më të gjërë…

1 2 3 361