Autostrada, gjoba për këmbësorët që ndalen për fotografim (VIDEO)

Share

Qytetarë të shumtë ndalen për të bërë fotografi në autostradën “Arbën Xhafer”, disa të tjerë ndalen për ta parë natyrën aty.Por, ndalja e tyre në mes të Kaçanikut e Hanit të Elezit, po konsiderohet e rrezikshme, për çka edhe po ndëshkohet nga policia e Kosovës.Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Merita Neziri.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!