Besimi ndaj Hoxhës Halil arrin majat Kosovari i deponon 38.000€uro

Share

A dëshironë tē kesh pasuri,atëherë depono në bankën e Zotit duke dhënë Sadaka.
Por nëse don ta pastrosh pasurinë tënde,jep Zeqat,që e ke për obligimë.

Ju bëjë thirrje ghithë biznesmenëve që ta ndjekun shembullin e sotëm të zotriut haxhi Ahmet Zariqi dhe djalit të tij ,ku për këtë Ramazan dhe Iftarin që shtruan,i dhuruan çekun në vlerë prej 38.000€ banes,hoxhës Halil Kastrati,për nevojat e skamnorëve “Jetimat e ballkanit”.

E lusim Zotin e gjithmëshirshēm që familjes Zariqi t’ua shton pasurinë e hallallit,dhe t’ua dhurojë xhennetin

Dhe Oxhes Suksese sa mē shumë. Amin

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!