Browsing: Hani i Elezit2

Suma pret në takim Komandantin e grupit shumëkombësh perëndimor Daniele Pisani, njëherësh Komandant i KFOR-it italian

Kryetari i komunës Rufki Suma pret në takim Komandantin e grupit shumëkombësh perëndimor Daniele Pisani, njëherësh Komandant i KFOR-it italian Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma priti në takim përfaqësues të grupit shumëkombësh perëndimor të KFOR-it , udhëhequr nga Komandanti Daniele Pisani i cili ishte i shoqëruar edhe nga pjestarët e LMT-së…

Sara Berisha nga Hani i Elezit përfituse e paisjeve sportive për Ftiness nga Help-Usaid

Help ka vazhduar shpërndarjen e pajisjeve sportive në Komunën Hani i Elezit. Kjo mbështetje është mundësuar në kuadër të projektit “Porgrami i Trajnimit për vetë-punësim” financuar nga USAID në partneritet me SIDA përmes USAID Empower Private Sector. Projekti bashkë financohet nga komunat partnere dhe implementohet nga Organizata Help. Më parë nga këto komuna respektive janë…

Urime fusha e re e sporteve

Komuna e Hanit të Elezit përmbushi edhe një zotim në objektivat e planifikuara për vitin 2019. Sot në pragë të Festës së 28 Nëntorit –Ditës së Flamurit, zyrtarisht përurohet fusha e re e sporteve. Për të gjithë sportistët dhe dashamirët e sportit me këtë projekt ofrohen kushte optimale për të zhvilluar sportin në futboll të…

Nesër nga ora 9:00 deri në oren 16:00 mbyllet autostrada “Arbën Xhaferi”

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar se të shtunën, nga ora 9:00 deri 16:00, ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve në trafikun rrugor në segmentin Konjuh – Babush të autostrada “Arbën Xhaferi”. Sipas ministrisë, kjo ndalesë e komunikacionit bëhet për shkak të vendosjes së konstruksionit metalik në mbikalimin për këmbësor, në këtë aks rrugor.…

Përfundojnë punimet në shtratin grumbullues te fabrika e ujit në fshatin Dimcë

Në kuadër të realizimit të projektit “Shtimi i kapacitetit të ujit dhe rregullimi i rrjetit të ujësjellësit” kanë përfunduar punimet në shtratin grumbullues te fabrika e ujit në fshatin Dimcë. Në punimet e realizuara është bërë pastrami i shtratit grumbullues të ujësjellësit, pastrami i pusetave grumbulluese, zëvendësimi i gypave grumbulues me format më të gjërë…

Pronarë i Kompanis “Flutura Reisen” GmbH nga Dortmundi dhuron Autobus për nxënësit e Komunës së Hanit të Elezit

z.Xhevdet Ajvazi Pronarë i Kompanis “Flutura Reisen” GmbH nga Dortmundi dhuron Autobus për nxënësit e Komunës së Hanit të Elezit E nisur në vitin 2017,bashkëpunimi ndërmjet komunës së Hanit të Elezit dhe shkollave nga Dortmundi i Gjermanis sa vjen rritet dhe plotësohet. Sot Kryetari I Komunës Rufki Suma priti në takim z.Bernd Bruns, Drejtorë I…

1 2 3 28