Browsing: Hani i Elezit2

Ka filluar asfaltimi i rrugës Dërmjak –Neqavc

Me qëllim të kompletimit të infrastrukturës publike, Komuna e Hanit të Elezit vazhdon me realizimin e projekteve të planifikuara për vitin 2019. Njëri ndër investimet më të larta për financim gjatë këtij viti është projekti i rrugës Dërmjak –Neqavc. Aktualisht në këtë projekt ka filluar asfaltimi i rrugës kryesore si dhe segmentëve të rrugëve që…

Kryetari Suma pret në takim Koordinatorin Hoti

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit pret në takim Koordinatorin Hoti Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës Rexhep Hoti, ka takuar Kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma. Hoti në takim me kryetarin Suma biseduan për Garën Nacionale në Sport ku në këtë garë do…

Hani i Elezit i falë Kosovës Tetë Heronj

Në 20-vjetorin e shënimit të “Ditës së Dëshmorëve”, Hani i Elezit sot i falë Kosovës Tetë Heronj. Me dekret të Presidentit të Republikës së Kosovës, SH.M.z.Hashim Thaqi, Dëshmorët Gafurr Loku, Driton Loku, Veli Ballazhi, Nuri Bushi, Xhemsedin Suma, Imer Vila, Suad Brava dhe Imri Cuuri, shpallen Heronj të Kosovës. Kësaj ngjarje e cila do të…