Browsing: Hani i Elezit2

Nga Dr:Jeton Zenuni Nuk ka dyshim se kryetari i komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma është model i një udhëheqësi të mirë dhe të drejtë në mesin tonë.

Nuk ka dyshim se kryetari i komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma është model i një udhëheqësi të mirë dhe të drejtë në mesin tonë. Fjalë pak e punë shumë, mbi gjitha, kryetarin Suma e gjen gjithmonë aty ku e kërkon nevoja e hallet e popullit. I shoqëruar nga pjesëtarë të Ushtrisë së Kosovës, sot ai…

Zjarrfikësi nga Hani i Elezit që po përkujdeset për hapësirat publike!

Zjarrfikësit në vendin tonë më gjithë misionin e tyre të shenjtë, pavarësisht kushteve jo të mira, ata përherë janë në shërbim të qytetarit.Por, një zjarrfikës përveç detyrës që kryen, ai po kujdeset edhe për mirëmbajtën e ambientit, përcjellë Indeksonline.Një zjarrfikës nga Hani i Elezit ka ndaluar rrugën, teksa po ujit drunjtë dekorativ në këto temperatura…

Në fshatin Dimcë, ujku sulmon fëmijën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në fshatin Dimcë të Komunës së Hanit të Elezit, ku nga një ujkë janë sulmuar fëmijët e këtij fshati. Sipas Ekrem Sumës, dëshmitarë, ngjarja ka ndodhur në orët e pasditës së djeshme kur ujku ka sulmuar fëmijët në një rrugicë mali, pothuaj se në fshat me ç’rast më së…

Banorët e Hanit të Elezit që pritën të parët ushtarët e KFOR’it përshkruajnë emocionet 20 vjet pas

78-vjeçari Idriz Hoxha nuk arrin të përshkruajë me fjalë momentin kur nga kampi i Stankovecit në Maqedoninë e Veriut, 20 vjet më parë, dëgjoi për vendimin e NATO-së që të intervenojë në Kosovë. Ai, bashkë me familjen, kishte përjetuar gëzim të madh, e pa menduar gjatë, pavarësisht vështirësive, thotë se në këmbë u nisën drejt…

Raporti i Auditimit nxjerr pozitiv Raportin Financiar të Komunës së Hanit të Elezit 👏👏

Raporti i Auditimit nxjerr pozitiv Raportin Financiar të Komunës së Hanit të Elezit pë vitin 2018 Raporti përmbledhë çështjet kryesore që dalin nga auditimi i Pasqyrave Finaciare Vjetore të Komunës së Hanit të Elezit për vitin 2018, i cili përfshin Opinionin e Auditorit të Përgjithshëm për Pasqyrat Financiare Vjetore. Ekzaminimi i pasqyrave financiare për vitin…

MMPH-ja ndanë 30.000 euro për Komunën e Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma dhe Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, nënshkruan “Memorandum bashkëpunimi“ për financimin e projektit “Pastrimi i Profileve kritike-emergjente të Lumenjve për mirëmbajtje të kapacitetit bartës të ujërrjedhave” në Komunën e Hanit të Elezit. Me këtë projekt që do të financohet nga MMPH në vlerë…

1 2 3 4 5 27