Browsing: Hani i Elezit2

Në fshatin Dimcë, ujku sulmon fëmijën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në fshatin Dimcë të Komunës së Hanit të Elezit, ku nga një ujkë janë sulmuar fëmijët e këtij fshati. Sipas Ekrem Sumës, dëshmitarë, ngjarja ka ndodhur në orët e pasditës së djeshme kur ujku ka sulmuar fëmijët në një rrugicë mali, pothuaj se në fshat me ç’rast më së…

Banorët e Hanit të Elezit që pritën të parët ushtarët e KFOR’it përshkruajnë emocionet 20 vjet pas

78-vjeçari Idriz Hoxha nuk arrin të përshkruajë me fjalë momentin kur nga kampi i Stankovecit në Maqedoninë e Veriut, 20 vjet më parë, dëgjoi për vendimin e NATO-së që të intervenojë në Kosovë. Ai, bashkë me familjen, kishte përjetuar gëzim të madh, e pa menduar gjatë, pavarësisht vështirësive, thotë se në këmbë u nisën drejt…

Raporti i Auditimit nxjerr pozitiv Raportin Financiar të Komunës së Hanit të Elezit 👏👏

Raporti i Auditimit nxjerr pozitiv Raportin Financiar të Komunës së Hanit të Elezit pë vitin 2018 Raporti përmbledhë çështjet kryesore që dalin nga auditimi i Pasqyrave Finaciare Vjetore të Komunës së Hanit të Elezit për vitin 2018, i cili përfshin Opinionin e Auditorit të Përgjithshëm për Pasqyrat Financiare Vjetore. Ekzaminimi i pasqyrave financiare për vitin…

MMPH-ja ndanë 30.000 euro për Komunën e Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma dhe Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, nënshkruan “Memorandum bashkëpunimi“ për financimin e projektit “Pastrimi i Profileve kritike-emergjente të Lumenjve për mirëmbajtje të kapacitetit bartës të ujërrjedhave” në Komunën e Hanit të Elezit. Me këtë projekt që do të financohet nga MMPH në vlerë…

Kryetari,”Suma – priti në takim zyrtarë nga Fondacioni Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB Kosovo).

Në kuadër të aktiviteteve të projektit ”Cultural cross-border exchange initiative (MAKS FORUM)”, Kryetari i Komunës Rufki Suma priti në takim zyrtarë nga Fondacioni Trashëgimia Kulturore pa Kufij (CHwB Kosovo). Pas disa takimeve të Forumit Lokal të Trashëgimisë Kulturore të Komunës së Hanit të Elezit dhe fondacioni Trashëgimia Kulturore pa Kufij sot është nënshkrurar Memorandumi i…

Komuna e Hanit të Elezit dhe Islamic Relief Worlwide bashkëfinancojnë në sektorin e shëndetësisë

Kryetari i Komunës Rufki Suma dhe Dr. Mohamed Solimen Drejtorë i Islamic Relief Worlwide zyra në Kosovë nënshkruajnë “Marrëveshje Bashkëpunimi” me të cilën pajtohen për të realizuar projektin e ofrimit të shërbimeve shëndetësore, vizitave mjekësore në shtëpi nga ana e stafit shëndetësorë të QKMF ”Dr.Menduh Kaloshi” me fokus në vizita në shtëpitë e tyre për…

1 2 3 4 5 6 27