Browsing: K———-

51 aksidente për një ditë në Kosovë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 51 aksidente komunikacioni. Prej tyre, 23 kanë qenë me të lënduar kurse 28 pa lëndime në njerëz, transmeton Indeksonline. Po ashtu, për 24 orë, policia e trafikut rrugor nuk ka kursyer as tiketat për kundërvajtësit…

Kur buka bëhet e turpshme

Nga Marsida Simo Një zile e fortë dëgjohet e çjerrë deri tutje. Më pas, një grumbull fëmijësh vrapojnë si të jenë në garë me njëri – tjetrin. Ata drejtohen nëpër dyqanet e fast food-it, byrektoreve dhe qofteve. Pas një pritje disa minuash në radhë, dalin duke ngrënë ushqimin e gatshëm të sapo blerë dhe e…

Policia jep detaje për klinikën në Prishtinë që kryente transplantim dhe trafikimin të organeve njerëzore

Policia e Kosovës edhe njëherë ka konfirmuar zyrtarisht, por me më shumë detaje, arrestimin e pesë të dyshuarve për veprat penale ‘transplantim i kundërligjshëm dhe trafikim i organeve dhe qelizave njerëzore’ , ‘trajtimi i pandërgjegjshëm mjekësor’ dhe ’bashkëkryerje’ “Bazuar në informatat dhe hetimet e bëra paraprakisht, Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore (DHTQNJ)…

Në mars u ngritën aktakuza ndaj 1907 personave

Prokuroria e Shtetit ka njoftuar se ka ngritur 1661 aktakuza ndaj 1907 personave për vepra të ndryshme gjatë muajit mars të vitit 2019. Në Departamentin e Krimeve të Rënda të prokurorive themelore janë ngritur 88 aktakuza ndaj 134 personave, ndërsa Departamenti i Përgjithshëm ka ngritur 1573 aktakuza ndaj 1774 personave për vepra të ndryshme penale.…

1 2 3 15