Çitaku: Pritja e futbollistëve anglezë në aeroport, e turpshme

Share

Vlora Çitaku, ambasadorja e e Kosovës në SHBA, ka thënë se prita që iu është bërë në aeroportin kosovarë futbollistëve anglezë ka qenë e turpshme.

“S’kam qare pa e thanë, ajo pritja në aeroport…e turpshme. Më ngushëllon fakti që Federata e Futbollit të Kosovës dhe ne Dardanët nuk e kemi prodhu atë skenë”, ka shkruar Çitaku.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!