FC SHARRI – Hani i Elezit fillon provat e para përgatitore me një lojë miqësore me KF LEPENCIN nga Kaçaniku

Share

Me hap me këmbë të mbarë
– FC SHARRI fillon provat e para përgatitore me një lojë miqësore me KF LEPENCIN.
-Loja do të zhvillohet sot e shtune në ora 17:30 në stadiumin ”SUAD BRAVA” në Han të Elezit.
-Kjo është loja e parë që FC SHARRI zhvillon në stadiumin e ri dhe për këtë zgjodhi që ndeshjen ta luaj kundër KF LEPENCI në shenjë falënderimi të klubit nga Kaçaniku i cili mundësoi që FC SHARRI ti luaj takimet zyrtare si vendas në stadiumin e Kf Lepenci derisa FC SHARRI nuk kishte stadium.
-Me këtë rast klubi iu bënë thirrje qytetarëve dhe dashamirëve të futbollit të marrin pjesë në përcjelljen e kësaj ndeshje njëherit është një përkrahje morale e klubit.
-JU P R E S I M
FC SHARRI është i juaji.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!