Hero i plazhit në Shëngjin Drilon Shkreta nga Hani i Elezit

Share
SHPËRNDAJE NË FACEBOOK

Bëhet fjalë për Drilon Shkretën nga Hani i Elezit, i cili ka rrezikuar jetën e tij për ti shpëtuar 3 persona në plazhin e Shëngjinit një femer nga Komuna e Skenderait dhe burr e grua nga Komuna e Klinës, ku egjith plazhi e kishte pershendetur kët gjest madhështor i tëriut nga Hani i Elezit icili po kalonte pushimet me familjen e tijë në Shëngjin. Shkruan /hanielezit.net/

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!