Kjo është data kur pritet të hapet autostrada Prishtinë-Hani i Elezit

Share

 

Autostrada Prishtinë-Hani i Elezit, që lidhet më pastaj me Shkupin, pritet të hapet në fund të muajit maj.

Në pyetjen e kryeministrit për afatin e përfundimit të autostradës Prishtinë-Hani i Elezit në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, ai ka marrë përgjigje nga zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Transportit, se inaugurimi i kësaj rruge është planifikuar të ndodhë më 29 maj.

Njëkohësisht është thënë se për përmbushjen e obligimeve të pagesave nga ministria, është duke u përgatitur raporti i cili do të prezantohet para kabinetit qeveritar shumë shpejt.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!