Komuna e Hanit të Elezit dhe Islamic Relief Worlwide bashkëfinancojnë në sektorin e shëndetësisë

Share

Kryetari i Komunës Rufki Suma dhe Dr. Mohamed Solimen Drejtorë i Islamic Relief Worlwide zyra në Kosovë nënshkruajnë “Marrëveshje Bashkëpunimi” me të cilën pajtohen për të realizuar projektin e ofrimit të shërbimeve shëndetësore, vizitave mjekësore në shtëpi nga ana e stafit shëndetësorë të QKMF ”Dr.Menduh Kaloshi” me fokus në vizita në shtëpitë e tyre për kategorinë e lehonave dhe foshnjeve. personave me aftësi të kufizuara si dhe kategorisë të personave të moshës së tretë.
Sipas kësaj marrëveshje vlera e përgjithshme e projektit do të jetë 55.000 euro prej të cilave 35.000 euro do të jetë donacioni nga Islamic Relief Worlwide-Zyra në Kosovë dhe 20.000 euro nga Komuna e Hanit të Elezit.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!