Redaksia

Ky portal mirëmbahet nga HaniElezit.Net. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t’i pranoni Kushtet e përdorimit.

Marketing:

  • Fatbardh Dernjani
  • Tel: +383 45 818 456
  • Email: fatbardhdernjani@gmail.com

Sherbimet tjera:

  • Stafi HaniElezit.Net
  • Tel: +383 44 750 906
  • Tel: +383 45 585 830
  • Tel: +383 45 818 456
  • Email: info@hanielezit.net

Lokacioni

error: Ndalohet përdorimi i materialit!