Kryeministri kanadez bën iftar me qindra besimtarë myslimanë |PAMJE

Share

Kryeministri i Kanadasë, Justin Pierre James Trudeau përtej seriozitetit dhe maturisë që ka për shkak të detyrës së tij, shpesh zgjedh të bëhet një me popullin, duke u ‘zhveshur’ nga serioziteti i postit për t’u humanizuar në ritualet fetare të njerëzve të tij.Në një foto e cila po bënë xhiron e rrjetit Justin Pierre James Trudeau është i veshur me rrobat që mbajnë meshkujt e fesë myslimane.I ulur këmbëkryq, modestisht i rrethuar nga shumë njerëz duket se kryeministri është duke falur Iftarin me të tjerë besimtarë mysliman.Kujtojmë që ende jemi në muajin e shenjtë të Ramanzanit ku të gjithë besimtarët mysliman nga e gjithë bota agjërojnë në emër të Zotit, për t’u pranuar kështu agjërimi, pastrimi i shpirtit e trupit dhe larja e gjithë mëkateve të tyre.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!