Kryetari Suma nderon me mirënjohje artisten Enkelejda Bushi-in .

Share

Edhe pse e vogël ajo di t’i përkujtojë dëshmorët e kombit,për Enkelejden nuk është vështir të recitoj monologje sepse ajo e ka në gjak aktrimin. Enkelejda premton shumë për të ardhme dhe Kryetari Rufki Suma do të mbështet at në të ardhmen. Enkelejda është vetëm 8 vjeqare por e ka vrarë friken dhe nuk trembet nga skena,ka recituar shumë për dëshmorët dhe atëdheun.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!