Ky është milioneri nga Vushtrria që nëna 80 vjeçare ia kontrollon pasurinë,(Video)

Share

Këtë javë, n’Kosovë Show ka qenë mysafir biznesmeni nga Vushtrria, Naser Imeri, i cili drejton një zinxhir biznesesh.

Është tejet human: deri në 300 mijë euro në vit i ndan për bamirësi. I ka punësuar mbi 500 njerëz në bizneset e tij.

Por, është tejet specifik. Asnjë veprim nuk e ndërmerr pa e konsultuar nënën e tij 80-vjeçare, një grua fisnike e cila e motivon të birin për bamirësi.

Këtë javë, n’Kosovë Show ka qenë mysafir biznesmeni nga Vushtrria, Naser Imeri, i cili drejton një zinxhir biznesesh.

Është tejet human: deri në 300 mijë euro në vit i ndan për bamirësi. I ka punësuar mbi 500 njerëz në bizneset e tij.

Por, është tejet specifik. Asnjë veprim nuk e ndërmerr pa e konsultuar nënën e tij 80-vjeçare, një grua fisnike e cila e motivon të birin për bamirësi.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!