Me tepihë të kuq dhe plot vajza – kështu pritën futbollistët anglezë në Kosovë (foto)

Share

Kosovarët vazhdojnë të t’i mahnisin anglezët me pritjen.

Kjo u dëshmua edhe sonte në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Pas zbritjes së lojtarëve të Kombëtares së Anglisë, vajzat kosovarë kanë mikëpritur ata në mënyrën më të mirë.Me buqetë të luleve në dorë, dhe në tepihinë e kuq e me buzëqeshje në fytyrë ato pritën djemt e kombëtarës së Anglisë sapo arritën në Kosovë.
MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!