Nuk shtrojne shtresen e asfaltit sipas paramases, kryetari i Suharekes nuk ua pranon punen.

Share
Postimi i plote i kryetarit Bali Muharremaj:

Rruga “Qeshmja e Cufës” në Samadrexhë nuk është rregulluar sipas paramasës.

Sot kam dal në teren dhe kemi bërë matjet, ku trashësia e asfaltit ndryshon.

Kjo punë nuk pranohet.
Verifikimi i punëve në teren do të vazhdoj dhe nuk do të ketë tolerime.

Bali Muharremaj

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!