Përsëri sulmojnë egërsirat në disa fshatra të Hanit të Elezit (Foto)

Share

Javë më parë, ujku ka sulmuar nje femije ne fshatin Dimcë, me pastaj bariun e deleve ne kete fshat.

Kurse mbrëmë rreth orës 19:00 ujku sulmon bagetit e pronarit “Abdulxhelil Kaloshi” ne fshatin Gorancë të Komunës Hani i Elezit, ku kishte sulmuar një viç, rreth moshës 15-16 muajsh te racës Meleze.

Ujku sic po shihet, po del të jetë shumë i rrezikshëm për banorët e këtij vendi!

shkruan /hanielezit.net/

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!