Prej 18 vitesh familja e mban në zinxhir Minirin në Kaçanik, u sëmur për shkak të masakrave serbe

Share
SHPËRNDAJE NË FACEBOOK

Dhoma e një personi në Vataj të Kaçanikut është në kushte të tmerrshme dhe i lidhur me zinxhir po mbahet një anëtar i familjes Dullovi.

Pamjet në kronikën e mëposhtme mund të jenë të rënda për fëmijët dhe personat e ndjeshëm, andaj nuk rekomandohen të shikohen nga ta.

Derën ja hapin vetëm kur i japin ushqim dhe cigare. I sëmuri mendor mbahet i mbyllur për 18 vjet në dhomën e tij.

Familjarët thonë se problemet e Minirit u shfaqën gjatë luftës për shkak të masakrave nga forcat serbe. Ata gjithashtu pohojnë se Miniri është edhe i rrezikshëm me rrethin e vet.

Reparti i Psikiatrisë në Prishtinë ia dhanë diagnozën Minirit ku i diagnostifikua me Skizofreni të dezorganizuar.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!