Rregullohen rrugët drejt vendeve ku kanë rënë Heronjët e Kosovës, Nuri Bushi dhe Xhemsedin Suma.

Share

Në kuadër të projektit “Ngritja e Pllakave përkujtimore dhe rregullimi i rrugëve në vendet ku kanë rënë Dëshmorët” aktualisht është duke u punuar në segmentin e rrugës nga vendi Kodra e Fazlisë në drejtim të vendit Maja e Shullanit (ish antenat e RTK).
Projekti në fjalë do të mundëson qasje më të lehtë në vendet ku kanë rënë Heronjët e Kosovës Nuri Bushi dhe Xhemsedin Suma.
Me këtë projekt Komuna e Hanit të Elezit përveç interesit të plotësimit të infrastrukturës publike synon që zonën e fshatit Pustenik, ta shëndroj në zonë të trashëgimisë historike.
Projekti financohet nga Komuna e Hanit të Elezit në vlerë prej41.583.00 euro.

www.hanielezit.net

 

 

 

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!