RRËMUJ NË AUTOSTRADËN “ARBËR XHAFERI NË HAN TË ELEZIT (FOTO)

Share

Pasi të gjitha kërkesat për diskutim për zgjidhje të problemit dhe dhjetra protestave paqësore që hasën në vesh të shurdhër për të mos e bllokuar rrugën pamvarsisht edhe pse vet MIT premtoi që kjo rrugë nuk do të bllokohet, banorëve të fshatit Paldenicë ju ka ardhë durimi në fund të rrugës.Zebrat, inskenimi i një aksidenti me qëllim paralajmrimi te mos ndodhin realisht aksidentet, shkrimeve dhe slloganeve për të mos e bllokuar rrugën, banorët e fshatit si duket janë revoltuar edhe më shumë nga kjo padrejtësi e madhe qe po ju bëhet atyre ata kan filluar në shej proteste ti largojn rrethojat dhe mbrojtëset e autostradës me qëllim të vetëm që të realizohet kërkesa e tyre te cilën ju është premtuar, e që është jetike për fshatin.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!