Shtetasi shqiptar arrestohet në Bllacë

Share
Policia e Maqedonisë njofton se në vendkalimin kufitar Bllacë është arrestuar një person i cili kërkohej nga Interpoli i Zvicrës.
“Më 06.04.2019 në orën 16:00 në vendkalimin kufitar Bllacë gjatë daljes në Republikën e Maqedonisë së Veriut është arrestuar A.E. (24) nga Shqipëria”, njoftojnë nga MPB.
A.E. u arrestua në bazë të kërkesës së Interpolit Zviceran.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!