Suma merrë ftesën për pjesëmarrje në Debatin “Perspektiva Evropiane e Kosovës”

Share

Kryetari Suma merrë ftesën për pjesëmarrje në Debatin “Perspektiva Evropiane e Kosovës”

Kryetari i Komunës Rufki Suma, priti në takim rasti z.Bashkim Iseni, themelues i platformës Informative Alb-Info në Zvicër dhe njëherit Shef i zyrës për integrim në qytetin e Lozanës.
z.Iseni me këtë rast i dorëzoi Kryetarit Suma ftesën për pjesëmarrje në Debatin Perspektiva Evropiane e Kosovës në kuadër të Konferencës Lozanë-Mesdhe e cila pritet të mbahet gjatë muajit Tetor të këtij viti.
Ai tha se pjesëmarrja e Kryetarit Suma në këtë konferencë do të jetë mundësi e jashtëzakonshme në promovimin e funksionimit të pushtetit lokal në Kosovë si dhe rast që në takim me nikoqirët e kësaj konference të bashkëbisedohen mundësit për bashkëpunim konkret të Komunës së Hanit të Elezit dhe qytetit të Lozanës.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!