Talenti Besmir Ramadani Daci që pretendon të arrijë majat e futbollit (Foto)

Share

Besmir Ramadani Daci nga Hani Elezit,ka lindur me 29.09.2004 në Kosovë, hapat e para në futboll i filloi nga mosha 6 vjeçare në grupmoshat e kf Sharrit në Han të Elezit.

Pas tri viteve tek KF Sharri ai u transferua në Shkup në klubin fc Albarsa, ku aty aty kaloi dy vite të mrekullushme si mesfushor, pas dy vitev aty ai transferohet n[ një  klub tjetër, gjegjësisht tek fc Shkupi,ku vazhdon ende aty si mesfushor ofenziv.

Besmiri ka marrë pjesë në prova për akademinë e futbollit të Maqedonisë dhe në prova për reprezentacionin e Maqedonisë.  Ky djalosh shifet se ka një talent të jashtëzakonshëm për futbollin dhe në të ardhmen pritet ti arrijë majat.

Shkruan gazeta http://www.zhurnal.mk

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

error: Ndalohet përdorimi i materialit!