Valon Bela thumbon Arafat Muharremin a s’tu dridh dora kur e nënshkrujte vendimin për bastisje të lubotenasve a?

Share

Arafat Muaremi a s’tu dridh dora kur e nënshkrujte vendimin për bastisje të lubotenasve a?

Më këto vendime selektive vetëm se ke dëshmuar se je një poslushnik i zaevëve dhe angjushëve, tenderët e milionat e të cilëve sytë e tu të mëdhenjë po i anashkalojnë.

Drejtorë si puna jote ka patur edhe në të kaluarën por stoicizmi i shqiptarëve gjithmonë ka triumfuar karshi atyre që çmim i kanë vendosur vetes një karrike pushteti.

Edhe ti u bëre pjesë e historisë së errët të shqiptarëve.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!