(Video) Protesta e mbajtur më 1 maj 2019 nga ish-punëtorët e 4 njësive te kombinatit ”Sharri”

Share

Protesta embajtur më dt:01.05.2019 nga ish-punëtorët e 4 njësive te kombinatit ”Sharri” para portes së Fabrikës ”Sharrcem” Hani i Elezit(Video)

Fjalimi i z.Xheladin Laqit nga protesta e 01.05.2019 (Video)

Inrervista për Kosovapressin nga perfaqesuesi i lartë i kombinatit ”Sharri” z.Xheladin Laqi

www.hanielezit.net

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!