VJEDHIN KABLLO TË RRYMËS NË FABRIKËN E ÇIMENTOS

Share

Persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e depos së fabrikës së çimentos në Han të Elezit, dhe nga aty kanë vjedhur një sasi kabllo të rrymës të diametrave të ndryshëm.

Rasti është duke u hetuar

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!