Voton Rama: Shfaqet me veshje karakteristike

Share

Kryeministri Rama votoi bashkë me bashkëshorten Linda në qendrën e votimit në Dajt, në ZAZ nr. 30. Në përfundim të votimit, Kryeministri tha se është shumë herë më e rëndësishme Shqipëria dhe mësimi historik që kjo ditë do t’i japë të gjithëve, se sa vota për njërin apo tjetrin kandidat.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!