Yjet e Hanit të Elezit shkëlqejnë në Shqipëri.

Share

Madhështore – Yjet e Hanit të Elezit shkëlqejnë në Shqipëri.⚽️💪👏👇👌
– Erion Kalisi futbollisti vetëm 16 vjeçarë që për momentin është pjesë e KF ARBËRIA nga Gjilani.
– Në fazën parapërgatitore që ky klub po zhvillon stërvitje dhe ndeshje miqësore në Durrës Erioni po shkëlqen si një futbollist profesionist edhepse vetëm 16 vjeçar.
– Sipas trajnerit të tij I. Ramushi nga Erioni pritet nje e ardhme e ndritur ku ky lojtarë me performancat e tij fizike e taktike meriton të jetë pjesë e të rinjëve të përfaqësueses së Kosovës. Erioni pritet që të jetë nga yjet e futbollit europian këtë do ia lëmë kohës ku do ta vërtetoj këtë që themi.

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!