Zjarrfikësi nga Hani i Elezit që po përkujdeset për hapësirat publike!

Share

Zjarrfikësit në vendin tonë më gjithë misionin e tyre të shenjtë, pavarësisht kushteve jo të mira, ata përherë janë në shërbim të qytetarit.Por, një zjarrfikës përveç detyrës që kryen, ai po kujdeset edhe për mirëmbajtën e ambientit, përcjellë Indeksonline.Një zjarrfikës nga Hani i Elezit ka ndaluar rrugën, teksa po ujit drunjtë dekorativ në këto temperatura të nxehta, një gjest ky për t’u përshëndetur dhe inspirues që edhe të tjerët të kujdesen për hapësirat publike./Indeksonline/

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

Comments are closed.

error: Ndalohet përdorimi i materialit!