Zyrtarë të lartë të AAK-së në ngushëllim familjes së veteranit dhe invalidit te luftës së UÇK-së Jahush Shkreta

Share

Zyrtarë të lartë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) të udhëhequr nga Ahmet Isufi, nënkryetar i AAK-së,i shoqëruar me bashkëpunëtorët e tij, sot qëndruan në Han të Elezit për të ngushëlluar Familjarët me rastin e vdekjes së veteranit dhe invalidit të luftës së UÇK-së Jahush Shkreta.
Ata me këtë rast vizituan edhe kryetarin e komunës Rufki Suma dhe në emër të AAK-së ngushëlluan Kryetarin Suma me rastin e vdekjes veteranit dhe invalidit te luftës së UÇK-së Jahush Shkreta

MarketingMaterialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të “HaniElezit.Net”

error: Ndalohet përdorimi i materialit!